tiistai 29. toukokuuta 2012

Kehittäjäpalkinto 2012

Epun mediareppu -hankkeen kaikille seitsemälle opettajalle myönnettiin Tampereen kaupungin kehittäjäpalkinto 2012. Onnea opettajille! Palkinnon saamisen perusteena oli uudenlainen yhteistyötä korostava työtapa, innovatiivisuus opetuskäytänteissä, avoin osaamisen jakaminen ja luokan ovien avaaminen muille opettajille. Työtapa on esimerkillinen ja suositeltava käytäntö koko organisaatiolle.Opettajat kävivät pokkaamassa palkinnon Tampereen kenties vaikuttavimmassa rakennuksessa eli Raatihuoneella 29.5.2012. Tampereen tekijötä oli onnittelemassa mm. Tampereen pormestari Timo P. Nieminen.


Hakemuksia kehittäjäpalkintoon oli tullut yhteensä 48 ja 17 hakemusta palkittiin. Niistä toiseksi suurimman summan sai Epun mediarepun opettajat. Ahkera työ, paneutuminen ja yhdessä pohtiminen palkittiin!

Tietoja minusta

Oma valokuva
Epun mediareppu on Tampereen kaupungin Opetushallituksen rahoitustuella toteuttama yhteinen kehittämishanke, jossa etsitään pedagogisia malleja tieto- ja viestintätekniikan käyttöön esi- ja alkuopetuksessa. Blogista löydät hankkeen tuoreimmat kuulumiset. Lisätietoa hankkeen Internetsivuilta: http://koulut.tampere.fi/hankkeet/eppu/

Lukijat